zaterdag geen vlucht!!!05-04-2018

de antennes werken weer perfect en ga ik morgenavond netjes opbinden althans de bekabeling. de vliegers zijn optimaal en vliegen goed , maar nog niet weg kunnen brengen omdat ik nog bepaalde klusjes in de hokken aan het doen ben zoals ramen van het weduwnaars hok voorzien van rol gordijntjes . ook nog met een spoetnik en rennetje ineen bezig en die had ik nog staan , moet nog wat aangepast worden. de jongen voor bonnen zijn ook al bijna gereed en de eersten zullen morgen en overmorgen  naar andere liefhebbers verhuizen , en ben dan weer benieuwd hoe ze het gaan doen bij die liefhebbers!!!. zal zelf dus geen duiven meegeven ondanks dat het schijnbaar prachtig duivenweer gaat worden , nou dan maak ik maar van die gelegenheid gebruik om ze ff te lappen , en dan zondag ook maar eens. kan ik ook gelijk de chipringen controleren. morgen even geen getik  want doe ik meestal sávonds en wil toch in de club aanwezig zijn morgenavond.iedereen die duiven meegeeft veel succes met deze trainings vluchten en hopen dat alles weer veilig thuiskomt!!!!!!!!.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.