weert /weduwschap 28-04-2018

gaat nu wat meer vorm  aannemen omtrent het serieus vliegen in de wedstrijden. vitesse zegt mij niets qua kampioenschap want ik speel ze alleen maar in voor bepaalde vluchten waarop ik wil pieken als dat lukt,je moet zeker het weer meehebben he en blijft altijd een gok en anders jammer voor het vele werk wat je erin stopt!!. vandaag dan weert gevlogen met 29 stuks in de strijd en alles weer thuis en zat ik ook niet overin en ook enkele duiven mee die nog niet waren gespeeld wat later thuis dus nu 3 vluchten gespeeld en nog geen enkele duif verspeeld. moet wel zeggen dat er duivinnen thuis zijn die echt niet de wedstrijden aankunnen omdat ze met opleren altijd strontlaat thuiskomen maar de doffers wel kunnen opvangen maar het weduwschap spelletje met de jaarlingen ga ik nu echt motiveren en kijken waar mijn duiven  dan gaan staan op de volgende vlucht!!!!!!!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.