WAVRE 12- 6 – 2010

Soms heb je van die vluchten die je in je ergste dromen niet wil meemaken ,nou dit was zo’n  vlucht. Alleen al om op teletekst te kijken hoe laat ze gelost zijn baarde me al veel kopzorgen. Ik had mijn duiven wel goed in orde, maar de doffertjes  waren niet zo goed op schik als normaal, dus de meeste thuis gehouden(feeling hé) en de mest zeker niet goed van de jaarlingen. De duivinnen waren uitmuntend,en trainden van de week erg goed ondanks het mindere weer. Vanavond de balans opgemaakt onder mijn duiven die het toch wel erg zwaar hebben gehad ondanks dat het een vitessevluchtje had moeten worden, maar wel met een vrij zware tegenwind. Vrij veel verliezen ook bij mij hé ,en zeker mijn allerbeste duiven waren niet vroeg, mijn 133  is nog steeds onderweg om hopelijk thuis te komen. Wel  is m’n 315 thuis,maar wel ‘s avonds om 10 uur in de spoetnik gevonden, helemaal kapot, en leeg gevlogen. Deze 2 stonden als 1e ,en 2e getekende zeker als de beste duiven die ik maar heb genoteerd.

Wat is er in godsnaam onderweg gebeurd,of tijdens de lossing, het klopt gewoonweg niet hé, ik had de minste duiven die ik heb, nog nooit prijs gevlogen tot nu toe, in de kop van de uitslag zitten,ra ra hoe kan dat??????. Dan ook maar de uitslag:  5,6,7,9,14,31 en 44 van de 44 prijzen die er te winnen vielen. Ik had 15 duiven mee,en in de vereniging deden 132 duiven mee van 10 deelnemers,met veel verliezen, erg jammer!!!!.

Nu staat er nog een vlucht open,waar ik mijn allerbeste 4 fondduiven op heb staan, deze worden hopelijk onder zeer goede weersomstandigheden gelost, ik zal het afwachten,maar ik houd mijn  hart vast,later de uitslag,en hopelijk erg positief!!!!!! Wordt vervolgd door teakeboy,laterrr.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.