vluchten voorbereiding 24-03-2018

de meeste jongen zitten nu op de 1e jonge duiven afdeling , komen morgen nog een paar bij en dan zit ik op een kleine 30 jongen die de strijd zullen aangaan op de jonge duiven vluchten die ik er speciaal voor gekweekt heb.komen nog enkele jonkkies bij van op bon gekochte liefhebbers maar morgen het hok ook weer klaarmaken om te verduisteren.het constateersysteem ook maar weer installeren en een kabel door mijzelf niet optimaal bevonden door roestvorming in de doorverbinding met de antenne platen zeker ff optimaal maken voor een veilige constatering van mijn duiven.ach die vitesse zijn inspeel vluchten voor mij en hoef echt niet te knallen maar wil wel leuk meedraaieen dus nog tijd genoeg om op te leren want die trainings vluchten van de afdeling laat ik lekker gaan misschien wat duivinnen mee op de 2e africhting!!!!!!!!!!!!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.