vlieg duivinnen 26-02-2018

nog steeds enkele duivinnen op het vlieghok zonder eitjes maar wel met een vaste bak met doffer en er lijkt niets aan de hand, geen vechterij of zo en bij de andere vliegkoppels al jongen liggen.doe er niks aan maar hou het wel in de gaten want konden wel eens leuk gaan uithalen op de vluchten.morgen eens wat nep eitjes in de schaal leggen en kijken hoe ze daar op reageren.heb het al eens eerder gehad met duivinnen ,geen eitjes of jongen maar vliegen op de vluchten als gekken.kan ook wat anders zijn ,geen aard op het hok of wantrouwend ten opzichte van andere duiven in het vlieghok ,zeg het maar ik observeer ze elke dag  en de doffers drijven wel achter ze aan dus maar ff afwachten.gister ook nog 2 koppels op eitjes en waren nog vrij jong en als laatsten als  jonge duif verleden jaar op het jonge duivenhok geplaatst en kwamen uit mijn superkweker de blitzer,dus ook mooi laten gaan.toch nog een jonkkie dood gevonden bij mijn 2e npo winnaar morlincourt 2017,was 3 dagen oud en de enigste door nog een onbevrucht eitje erbij ,dus nog maarres op eitjes laten komen en weer op laten komen.ach zo heeft iedereen wel wat en iemand die zegt alles perfect binnen 10 dagen op eitjes en alles bevrucht zonder vechterijen of wat dan ook neem ik zelf zekers met een grote korrel zout.ik zit er echt niet mee want de jongen uit mijn beste kwekers groeien zeer goed op zo ook uit mijn beste vliegers en die moet ik hebben en ook veel overgelegd!!!!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.