vitessekoorts/ontspanning 29-03-2018

sommige liefhebbers zijn dan nu al druk aan’t voorbereiden met opleren en zo om maar zo goed mogelijk te kunnen vlammen op de 1e officieeele vlucht van het jaar 2018. is gewoon nog veel te koud en je speelt met risico’s met opleren dat zeker doffers met nu opleren tegen dikke koppen aan gaan lopen en de grootste gros van liefhebbers zien dat niet , en na een paar vluchten verderop gaan ze deze doffers verliezen omdat de impact te groot is. duivinnen kunnen wel een stootje hebben en in mijn ogen ook sterker tegen koud of warm weer omdat mijn top prestaties gewonnen zijn allemaal door de meiske duiven. kan ook aardig uit mijn slof schieten als het moet met de vitesse maar erg veel werk en vlieg mijn duiven gewoon lekker mee op de vluchten als ontspanning. wel lekker invliegen voor de vluchten waar ik mijn zinnen op heb gezet te weten de midfond en zeker de dagfond!!!!!.jonge duiven is nog erg ver weg dus later dan maar he!!!!!!!!succes!!!!!!!!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.