verrassing 26-05-2018

pal oostenwind 4 hier in nederland met s’middags aardig wat warmte en ik ben druk aan’t tegelen buiten en nog wat aanpassen met de inloop van de vluchtduiven als ze morgen thuiskomen. weert zit ik niet overin en weet al wat ik voorop krijg maar kan nog wel een verrassing worden met een jaarling duivin die ik dan maar 2e heb gezet op weert . troyes is een ander verhaal waar ik mijn ervaren beste duiven op heb gezet en zal zeker de 436 als 1e binnenkomen dus als 1e get. de mand in omdat dit het alfa manneke is en alles wat voor deze doffer zit is alleen maar meegenomen .we gaan het zien en hopelijk vroeg eruit net als het  baasje die elke dag om half 6 opstaat en dan zijn weduwnaars s’morgens vroeg ff  laat trainen en de duivinnen sávonds om de deur laat kachelen , ja dit is ook een manier en doe je het goed of fout mijn feeling zegt genoeg!!!!!!!!!!!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.