vergadering / vogelgriep 15-03-2018

op mijn werk gaat het lekker appeltje eitje,wel wat druk maar zet mijzelf echt in om de werkzaamheden die mij opgedragen worden tot een subliem resultaat te laten komen in de tijd die ik daarvoor krijg,en zo nu en dan complimenten ontvangen van mijn meerdere stimuleren mij om nog fanatieker mijn werk te doen.kijk zo werk ik ook met mijn duiven als ze het goed doen gelijk belonen en dat weten ze, zeker de slimsten en de rest volgt de slimsten zodat je een ploegje duiven krijgt die als het ware een team vormen in je hok.ik wil dat ze samenwerken als vliegploeg,als team en daardoor een fijne sfeer  word verkregen in het hok zowel bij de kwekers en zeker bij de vliegploeg!!!!.veeeel werk!!!!morgenavond dan weer de rayon frisia vergadering bij ons in de vereniging en word meestal wel snel doorlopen,maar omdat er toch weer vogelgriep heerst in nederland op sommige plekken zal er zeker wel over vergaderd gaan worden hoe deze situatie zich gaat ontwikkelen met de nadruk op de eerste komende vlucht.breken er meer uitbraken van vogelgriep uit dan zal zeker het vlucht programma in nederland aangepast moeten worden,we gaan zien wat het npo gaat besluiten omdat al een bepaalde afdeling al wat lam is gelegd door een uitbraak in gelderland en de eerste vittesse vluchten in het geding raken!!!!!!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.