verenigings vergadering /henk storm 02-03-2018

vanmorgen eerst maar eens de drinkpotten van het ijs verwijdert omdat ik vrij was door volledige controle op mijn werk,en ik een afspraak had om 11.00 uur bij henk storm de duiven fotograaf.ik liep dan ook bij alle afdelingen en kweekboxen langs en mijn feeling zei me om van de duiven die eitjes hadden en kleine jongen er van af te blijven omdat er duiven voor de foto sessie geselecteerd waren ,en had 8 duiven in gedachten maar heb er maar 2 meegenomen naar henk om absoluut geen risico te lopen met deze kou dat de eitjes of jongen zouden kunnen bevriezen.deze overige foto duiven zullen later in beeld worden vastgelegd door henk storm,daar word nog een afspraak over gemaakt in goed overleg later.dan toch wel spannend om met de leden erbij voor het eerst in het bestuur te zitten en de notulen voor te mogen lezen die mede door de penning meester uitgewerkt zijn voor deze voorjaarsvergadering  omdat ik verleden jaar nog niet secretaris was van onze vereniging, was eerst onder voorbehoud.dus de notulen onder de aandacht gebracht onder de leden en erg goed bevonden dus verder ook geen navragen over de notulen.verder de vraag aan de leden of ik dan ook officieeel deze functie mag blijven voortzetten en dan ook door alle leden aangenomen dus nu heerlijk een functie in het bestuur in onze vereniging waar elk lid erg content mee is en dat doet me erg goed!!.volgende notulen ga ik zelf toelichten omdat ik alles heb opgeschreven wat er is besproken vanavond en ook wat er in de volgende vergaderingen word besproken en beslist word in het rayon en de afdeling friesland!!!!! heb de 2 duiven die ik mee had naar henk storm alvast maar vastgelegd te weten mijn 1e afdelings winnaar gennep en mijn 2e npo morlincourt allebeide in 2017 behaald dus zeker binnenkort op mijn website te bezichtigen!!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.