update website 09-02-2018

mijn website is toch het visite kaartje  voor andere liefhebbers en ook hopelijk aankomende liefhebbers om te zien hoe ik met en wat voor duiven ik bezig ben, en wat er allemaal bij komt kijken qua hokken,tijd ,kwaliteit,gezond houden,slechte duiven en noem maar op.heb je feeling voor duiven dus kun je je verplaatsen in het wel en wee hoe een duif zich gedraagt door ze te observeren ben je al aardig liefhebber en heb je een streepje voor.ben nu wel erg bezig met mijn website om deze weer te voorzien van mijn recenste uitslagen ook van 2017 en de meeste staan er ook al op maar mijn website master gaat hopelijk mij helpen om de volledige uitslagen perfect op de site te plaatsen met tt noteringen ben niet nog zo’n pc persoon maar wel leergierig omtrent mijn site en tijd gebrek met de pc nekt mij omdat ik nog onwetend met de pc qua website ben, maar probeer wel steeds iets bij te leren elke avond.nou druk duiven weekendje,komen 2 melkers mijn duiven bekijken zaterdag avond en zondag ochtend vroeg en willen misschien duiven kopen maar eerst maar eens zien wat voor mensen dit zijn en mijn feeling doet de rest of het echt liefhebbers zijn of niet,we zullen zien!!laterrrrsss

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.