up to date 04-04-2018

het constateer systeem is weer doorgelicht op mijn werk en van nieuwe verbindingen voorzien en morgenavond maar de antennes monteren ,zou vanavond al maar het weer liet het niet toe ,kon nog voor de buien mijn vliegers laten trainen totdat er een onweer complex overkwam en dan blijkt er zo’n eigenwijze doffer niet binnen te willen komen en zoekt nog eens het luchtruim op  om zich nergens van aan te trekken. weer een aparte duif natuurlijk ,daalde neer op het hok en liet het onweer over zich heenkomen maar kwam niet in het hok en bleef op de naald zitten met een vleugel ver open gezet .hij kreeg de volle lading onweer  ,regen en hagel te verduren maar bleef gewoon op het hok zitten ondanks dat ik em naar binnen wilde roepen. weer iets om zeker in mijn notities te noteren als er op een vlucht onweer is voorspeld en de duiven toch losgaan op een vlucht , kun je zo’n duif rustig getekend zetten he , ik blijf observeren. morgenavond ook het duivinnenhok proper schoonmaken , droogbranden , en kunnen ze gescheiden worden. ik weet ook al dat mijn concurrentie veeel verder is met de voorbereiding op de vitesse . ach ze doen maar ,ik speel mijn eigen spel  zoals het in mijn duiven situatie past!!!!!!!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.