TROYES 13 – 6 – 2010

HOE SLECHT de vlucht van afgelopen zaterdag ook verliep met toch wel leuke kopprijzen met duiven die nog nooit kopprijs hebben gevlogen, vandaag wel een normale vlucht waar mijn duiven ook lekker vallen. Ik zou bijna zeggen, dit is een vitessevluchtje van een kleine 530 km ,niet te vergelijken met die vitessevlucht op zaterdag vervlogen, wat meer leek op een zware fondvlucht.

Er zijn zeker nog wel duiven weg hier en daar hé, en zeker niet de minste duiven, maar ik heb gelukkig alles thuis na deze 2 vluchten, ja ja, ook mijn 133 zat vanmorgen vroeg gelukkig in het hok op mij te wachten voor een pindaatje, is een erg slim duivinnetje hoor, ook superblij dat ze er weer was, maar dit soort zal ook niet zo gauw ergens binnenlopen op een ander hok,zijn echte zelfstandige keiharde duiffies, die zeer goed voor zichzelf kunnen zorgen, en toen ik haar in mijn handen nam uit de spoetnik, was ze nog mooier dan toen ik haar inkorfde, mankeerde echthelemaal niks aan.

Nou dan de uitslag van Troyes maar even,84 duiven in concours in onze club (enkele leden zijn afgehaakt) 7 deelnemers, en 4 duiven van mij speelden op 28 te winnen prijzen een 6e, een17e en een 27e prijs in de club, met de 1e,de 2e, en de 3e getekende op rij in de punten,nou goed toch??????zeker tot laterrs   teakeboy!!!!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.