superduiven/ de rem erop!!! 13-03-2018

17 maart is moeders jarig en word dan 88 jaar en ik teken er gelijk voor om ook zover te komen en moest vandaag ff op dat gebied wat dingetjes regelen i.s.m mijn zus om aankomende zaterdag haar weer een prachtige en gelukkige dag te laten beleven. na mijn werk wel de duiven natuurlijk weer los  om 16.45 uur nadat ik ook al bij mijn kwekers langs was geweest waar nu de jongen uitkomen van de 2e ronde en alles komt tot nu toe uit gelukkig!!!nadat ik weer thuiskwam zag ik mijn vliegduiven niet vliegen om en bij het hok en de meeste zaten ook niet in het vlieghok .hokken schoonmaken en water verversen en grote jongen voorzien van een potje voer,toog ik weer naar buiten om te kijken waar ze blijven en zie ze als stipjes in de lucht vliegen .dacht ten eerste een roofvogel in de buurt maar kon niks waarnemen in de lucht en mijn duivenfluitje maar eens aan de mond gezet.deze forme wil ik nog niet zien nu maar ze zijn gewoon erg lekker in hun velletje en ga deze nu wat drukken ,dus ff de rem erop,maar wel erg content hoe gauw ze op snelheid kunnen zitten , vooral de jaarlingen laten zich erg goed zien en heb ik een goede feeling over.het weer gaat weer naar de koude kant toe en in de nachten aankomend weekend weer nachtvorst en ook sneeuw voorspeld.lekker binnen blijven mijn duiffies dan maar even want het hoeft nog zeker niet maar heb ze er al wel gereed voor,althans de basis GEZONDHEID VOOROP!!!!!!!!  loopt nog een leuke bonnenverkoop  waar liefhebbers superduiven hebben zitten die zeker in mijn straatje passen en waar ik ook de bonnen op het laatst ga inzetten ,mits niet te duur want heb een gering budget!!!!!!!!!!!!!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.