super kwaliteit dichtbij huis 27-03-2018

nog ff snel naar de jumbo geweest om wat nodige boodschappen te doen en zeker weer super hartelijke bediening van prachtige meiskes die hun werk zeer goed doen en ook wel in zijn voor een geintje,ach ik kan lekker ouwehoeren als het moet ,ook zeker op mijn werk lekker omkloten met mijn collega’s die soms gek worden van mij met mijn duivenshit verhalen maar ze weten dat ik een duivenhart heb en respect hebben ze als ik dan weer eens friesland platspeel tegen vele duizenden duiven!!!sommige zeggen kan je er dan al dan ook eens van leven want moet een mooie zooi geld op kunnen brengen met jongen verkopen,en ga ook wel jongen te koop aanbieden maar niet voor zware bedragen,iedereen moet ze kunnen betalen onder de mindere liefhebbers en zal niet meer vragen dan 75 euro en uit mijn beste 100 euro momenteel!!!!!!!!!.  kwaliteit daar draait het om,natuurlijk ook een zeer goed hok en zeker een liefhebber die feeling heeft voor duiven,die echt een band kan smeden met zijn kolonie en ook weet hoe die bepaalde lijnen  van topduiven in kan kruisen mits ze in zijn straatje passen. je hoeft ze eigenlijks niet eens zover te zoeken. ben erg gek op de p.veenstra duiven maar haal ze daar niet rechtstreeks want is mijn man niet en erg duur dus dan kijken wat zit er in de buurt dan,zeker maatjes die ook dit soort op de hokken hebben en dan maar een bon hebben van zo’n maatje en veel goedkoper.zo ook een bon van siebren wierstra gescoord uit de harry lijn die in de stamboom aan beide kanten erin zit,super zacht en erg sterke body konden mij niet weerhouden om dit jong voor het luttele bedrag van 160 euro mee te kunnen nemen naar de dreamplace fraterman en zeker mijn kweekhok gaat versterken, hoop ik maar mijn feeling zegt zit wel goed fratertje!!!!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.