super gezonde duiven/topresultaten 26-03-2018

daar ligt de link natuurlijk met een super gezonde kolonie duiven,vooral de jonge garde die net om de hoek komt kijken, bepaalde kinderziektes moeten doorstaan want ze zijn overal gevoelig voor:het geel ken ik al enige jaren niet meer omdat ik erop heb geselecteerd, en oregano producten gebruik die ook zeker de luchtwegen beschermen .ook van refona het knoflook extract genaamd bio allicine pigeon is erg aan te raden maar aardig aan de prijs 1 liter 70 euro,maar super effectief ook voor vliegen,motjes e.d. en doe ook zeker wat in het bad wat ook super werkt tegen luisjes. mors een druppie op het aanrecht van dit spul en je keuken meurt gelijk naar die knoflook lucht,erg sterk geconcentreerd en ook in de zomer met veel vliegen e.d. gebruik ik het ook in de hokken met hier en daar een druppie op de zitplaatsen en geen vlieg meer te zien,doe er je voordeel mee!!!!!!!!!mijn vliegploegje 32 stuks zijn nog wat door jongen bij elkaar en of gescheiden met nog wat duivinnen bij de jongen die maar wat graag ook het luchtruim willen verkiezen en morgen ook weer de vrijheid krijgen omdat de jongen hun wel zelf kunnen redden.druk bezig om het duivinnen hok klaar te krijgen zodat ze op weduwschap kunnen.korf geen duiven in vrijdag,weer is nog te koud en nog niet weg gebracht maar hoeft voor mij ook nog niet,mijn priorieteiten liggen wat verder weg dan de vittesse,maar kan wel leuk voor de dag komen als het moet we zien wel hoe het gaat,ik bepaal wat ik wil, het weer in de gaten houdend!!!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.