snipperdag en controle gezondheid 22-02-2018

op mijn werk zijn ze nu momenteel met een systeem bezig waar 4 mensen mee betrokken zijn op elektro gebied die elk hun eigen elektro opdrachten krijgen ingepland voor 1 dag.nu gaat de ene leren wat de andere uitvoert qua werkopdracht en heeft daar een week de tijd voor om het te kunnen, en zo worden alle 4 mensen geleerd onder elkaar wat iedereen kan zodat ook alle 4 mensen alle werkzaamheden kunnen uitvoeren mocht er eens iemand ziek worden ,snipperen of wat dan ook,dus gister en vandaag ikzelf ook 2 collega’s mijn eigen werkzaamheden uitgelegd hoe en wat en volgende week bij diezelfde collega’s zelf leren hoe en wat zij uitvoeren ,zodat je ook multie funcioneel word en ook kunt rouleren,mooi systeem en kan dus nu ff snipperen om wat dingen te regelen voor mijzelf morgen.komen ten eerste urkers langs s’morgens om ff bij te praten over het wel en wee.dan de duiven administratie bijwerken en zo ook mijn website,de kampioenschap pagina 2016 en 2017  bijwerken en 2 maart met 8 duiffies naar henk storm voor foto’s maken. nog een rondje gemaakt bij de kwekers en de duivin die ik van theo pander heb eindelijk haar eerste eitje gelegd,moest toch wel wennen helemaal alleen met een vreemde doffer in dat grote jonge duivenhok,bij theo is het allemaal wat knusser en kleiner behuist,maar er gaan nog zekers wat kweekboxen bijkomen.nog wel wat bezorgt omtrent de gezondheid qua duiven omdat ik van de 26 koppels op eitjes er nu 11 onbevrucht waren en dat vind ik te veel,kijk een stuk of 3 a 4 kan ik mee leven .ze zijn al gecontroleerd op paratyfus maar nog maar eens mest monsters naar v.d.sluis in kockengen gestuurd van alle duiven  voor een 2e opinie,mijn feeling zegt zekerheid voor alles en mijn feeling is niet goed omdat ik wel last heb van muizen,die krengetjes presteren het om door mazen van nertsengaas van 2 bij 2 cm te wroeten als ik ze in het nauw drijf ,onvoorstelbaar.morgen dus ook wel de nodige valletjes zetten met  pindakaas waar ik ze zeker mee kan pakken ,loopt ook welles eentje bij mij  in huis en op zolder en met pindakaas in de valletjes geheid een muis in de val ook met dank aan de katten van de buren die ook hun steentje bijdragen qua muizen vangen maar kunnen zekers paratyfus verspreiden en daarom op scherp nu !!!!!!!!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.