SEZANNE 29 – 5 – 2010

Ook hadden we nog een fondvlucht vanuit Sezanne, voor mij een dikke 489 km, zou ik niet echt een fondvlucht willen noemen, maar eerder een midfondvlucht. Zeker met de wind in de staart hé, die waaien zowel naar huis, whaahaa, maar toch, het moet wel gebeuren en kwam ook wel goed.

Er waren 126 duiven van onze club mee naar Sezanne, ingekorft door 9 deelnemers met een zwakke ZO wind,waarvan 5 van mij!!!. Dit was de uitslag: 2,10,15 en 38  van de 42 prijzen. Mijn 5e duif zat net 2 minuten te laat voor de prijzen, maar zeker dik tevreden. 1e getekende aan de 10e prijs thuis,en de eerste 1e getekende van de lijst. Daar kreeg ik nog een waardebon voor van 10 euro,hartstikke mooi!!!.

Ik wou Fetze Walda nog wel even feliciteren met zijn dubbelslag, maar dat zal mij wel nog veel fanatieker maken,want ik zal, wil, en moet WINNEN, dat is mijn doelstelling in positieve zin natuurlijk. Ik kan wel merken dat de liefhebbers nu ook wel strijdlustiger aan het worden zijn, en zo moet het ook, zeker ook om hoog te scoren in grootverband!!! Ik begon in grootverband met de 31e plek van 7 verenigingen en van afdeling zuid 19 verenigingen met de 46e plek. Volgende week kijken of het nog beter kan. Laterrr,Teakeboyy!!.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.