serieuze training vliegploeg 30-04-02018

toch even een terugslagje op deurne afgelopen zaterdag maar heb dan ook wel wat veranderingen doorgevoerd waar de vliegers aan moeten wennen te weten het weduwschap spel,en ook nog een nieuw voer voor de vliegers gehaald waar meer in zit en wel wat goedkoper is. probeer het een aantal weken en blijven de resultaten onder de maat doe ik mijn eigen systeem weer . de vliegers zijn wel goed want ze komen allemaal netjes thuis dus geen verliezen maar op deurne te weelderig en bij thuiskomst nog ff lekker door raggen in de lucht ,zeker de doffers hadden power over en bleven luid klapperend over de hokken scheren want te rijkelijk gevoerd vrijdag omdat er nog jongen bij waren.doffers worden nu in potjes gevoerd in hun bak samen met een snuifje grit en van sommige vind ik de mest zodanig dat ik ze scherp in de gaten hou,zijn jaarlingen en zal wat spanning zijn dus extra aandacht is een must ook observeer ik veel nu hoe ze zich gedragen in het hok en in de lucht!!!!duivinnen is een ander verhaal en worden ook anders gevoerd wel rijkelijk maar fijner voer en die raggen nu als een speer het hok uit om hoog in de lucht te staan ondanks de buien die enkel vallen,maar mijn hokken kan ik kort verwarmen zodat ze niet nat de nacht ingaan,zou zeker funest zijn voor de conditie!!! gewoon klote omdat ik alles sávonds moet doen na mijn werk maar ik doe mijn best om ze er voor zaterdag klaar voor te krijgen om wat meer in de kop te kunnen spelen.ze zijn al veel beter aan’t trainen ondanks het kloteweer en mijn feeling zegt dat het wel goedkomt, maar blijf nu scherp met de training en ga het zaterdag zien!!!!!!!!!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.