SENS 26 – 6 – 2010

Nadat ik besloten had om op Morlincourt mijn duiven thuis te houden,wegens andere drukke omstandigheden,en het voorspelde slechte weer,nu de duiven mee gehad naar Sens,10 stuks. 2 weken tijd om ze klaar te stomen voor die 553 km, de 1e week gewoon lekker ontspannen vliegen met een paar leervluchten van 80 km om ze op snelheid te houden. De week voor Sens trainden ze als nooit tevoren,super forme was hier de oorzaak van,en kon dus ook heel rustig op 1 oor slapen,doffers trainden met gemak 2 uren en de duivinnen tegen de 3 uren met nog veel meer gemak. Donderdag ,inkorfdag ‘s middags nog even naar Almere gereden met ze  (90 km ),doffers 4 stuks 1 voor 1 apart gelost. Daarna alle duivinnen tegelijk gelost. Net thuisgekomen, waren de doffers alweer thuis, met de 409 voorop, die ik als laatste gelost had van die 4 doffers. De duivinnen waren ook enkele momenten later allemaal thuis,met de 102,en 133 voorop.

De uitslag was fenomenaal op zaterdag, ik had maar 4 in de punten van de 10 maar zaten 4 duiven bij die nog nooit fond hadden gehad (ook de 133 was mee hé). 98 duiven waren ingekorfd door 7 leden  in onze club, 33 prijzen, en ikzelf speel: 1,6, 9 en 18, maar die 1e was niet zomaar een 1e. Deze was ook 1e van 7 verenigingen, en ook van 19 verenigingen.

Ik had een doel om een keer voor de Urkers te draaien, wat in onze club absoluut onmogelijk zou zijn volgens sommigen, en zeker met gelijke lossing met afdeling 10. Het is dubbel en dwars zeker ook gelukt hé. In de afdeling 11 Friesland waar een dikke 8500 duiven aan deelnamen,werd de 409 afgevlagd als 4e duif in de afdeling, dus 4e teletekst notering,waar ik erg trots op mag wezen natuurlijk. Ik zeg er wel bij dat ik er erg veel werk in heb gestoken, maar toch ook een zwarte bladzijde aan deze vlucht moet omslaan hé, want mis er nog eentje van de tien, jawel mijn 133 is niet teruggekeerd. Als ik dit schrijf is ze al een dikke week weg,denk niet dat ik haar ooit terug zal zien,maar je weet maar nooit!!!!!.wil iedereen die mij gefeliciteerd heeft met deze fijne uitslag erg bedanken ,ben ik superblij mee,bedankt!!!!.

Deze week hadden we weer een midfondvlucht uit Menen, maar ik  heb niet meegedaan,ga ze weer klaarmaken(een stuk of 6 )voor de een na laatste fondvlucht. Het weer word aardig goed, maar is nog een week vooruit.

Iedereen alvast maar weer erg veel succes,en PAK ZE!!!!!.laterrr.>>>>>>TEAKEBOY<<<<<<<.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.