prachtavond in oosterwolde 24-03-2018

samen met thaeke mulder uit scharsterbrug dan maar naar oosterwolde getogen om daar ook eens te kijken en ik zelf zeker met een vaste reden heen wou om een bepaalde duif te bemachtigen die in de kooitjes als schenkingen waren uitgestald om verkocht te worden.duiffies oogden mooi,sommige dan,maar in de hand vielen die sommige  duiven mij ook al tegen  op een paar na en eentje sprong er in mijn ogen en feeling wel knap uit en was van siebren wiersma uit twijzelerheide die ik dus ook maar gekocht heb voor het luttele bedrag van 160 euro. superzacht in de hand en een zeer sterk karakter met een prachtig pienter kopje en superstrak en sterke body.schat dat ze nog geen 5 weken oud is maar dit duivinnetje gaat natuurlijk gelijk naar mijn kweekhok!!!ook ik had er een duiffie zitten en werd door veel liefhebbers in de hand genomen en resulteerde in het feit dat deze werd verkocht voor 80 euro,prachtprijs en gun de koper er veel plezier mee.na de verkoop leuke contacten opgedaan en zeker mensen gesproken die graag langs willen komen om het een en ander te zien bij mij thuis qua duiven ,maar dan liever niet in het vuur van de strijd maar in het stille seizoen,mogen ze alles komen bekijken ,geen geheimen hoor!!!!!!!!!!!!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.