nogmaals schaatsen en foto’s duiven 15-02-2018

de schaatsmachine sven kramer kon vanmiddag  op de 10 km race olympisch  geen goud veroveren omdat waarschijnlijk de druk hem te groot is geworden.zullen nog wat andere dingetjes meegespeeld hebben maar toen ik sven op mijn werk via een laptop zag schaatsen leken de eerste rondjes er echt al niet op.mijn collega’s zeiden hij gaat op het laatst wel aanzetten ,maar ik zei dit word em niet deze keer en gelijk gekregen ook al aan de houding van sven te zien tijdens de 10 km race.misschien over 4 jaar in china  maar dat is aan sven kramer , toch een schaats fenomeen die respect verdiend, en al erg veel gewonnen heeft!!!!. tot zover dit verhaal. ja heb zelf ook toppers zitten in de vorm van duiven die ook lekker snelheid kunnen maken en ga maar eens een afspraak maken met de duiven fotograaf henk storm om ze vast te laten leggen op foto. de 691 en 694 als eerste met een 1e en 2e in de afdeling 11 friesland’96 en ook de ouders  verdienen een foto voor op mijn website. zo ook mijn 2e duif kampioen jong de 699 en de duif 698 beide duivinnen gaan op de foto en zien er perfect uit als waren het plaatjes. verder in het aankomend weekend voorkant dak afmaken en een slijptol morgen meenemen van mijn werk en kijken of ik goed passende nokvorsten kan vinden en weet al waar!!!laterrrsss.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.