nieuwe kweekkoppels/omkoppeling 09-03-2018

mooi dan dat ik de ruimte heb om kweekboxen  in een hok te hebben gemaakt 2 jaar geleden waar ik erg veel profijt van heb en de vruchten van mogen hebben plukken in 2017!!!zitten nu weer om gekoppelde paartjes in deze boxen waar in mijn ogen en feeling zeker mijn allerbeste jonge duiven uit gaan komen.in box 1 zit het blitzer koppel te weten natuurlijk de blitzer 262 X de allerbeste kweek duivin mijn 823 die ik van eppy koster heb,komt ook mijn 150 duivin uit die al eens bijna een 3e vloog in de afdeling op een vlucht ware het niet dat de buurtjes net op dat moment een bal over mijn hok heen schoten tijdens een voetbal wedstrijdje,shit happens he.in box 2 zit een fabuleuze doffer van d.akkerman de 255,komt uit de lijnen van k. atema en zn en zit nog een vleugje bloed in van olympic ronaldo sprint van g&s verkerk en het sterke taaie soort van p.beerda X een kleinkind van mijn 409 de 253 die weer een volle dochter is van mijn fabuleuze twinkle eye de 025 die 2 keer teletekst behaalde.in box 3 de vader 223 een volle zoon uit mijn blitzer de 262 waar ik de 1e afdelings winnaar van gennep uithaal in 2017 met de jongen  nu tegen de moeder gezet van de  2e npo morlincourt 2017 een volle dochter van mijn fabuleuze roembano en weer de moeder ervan de 823 van eppy koster.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.