namen bedenken voor mijn duiven 25-02-2018

de beste duiven hebben toch wel een naam gekregen door bepaalde prestaties of gebeurtenissen die zijn voorgevallen in hun loopbaan als wedstrijd duif of kweker en je kan ook van alles bedenken maar ik kijk welles naar films waar leuke aparte namen in voorkomen en die schrijf ik dan op om ze later aan een bepaalde duif te geven.zeker mijn betere duiven krijgen wel een naam en ook zeker wel leuk voor de stamboom,de website en ook om de duif beter te herkennen en te onthouden.de duiven die op de foto gaan daar zijn er nog een paar bij die ik nog een naam ga geven en verwerkt gaan worden op de foto,zal niks om de hakken hebben maar ze verdienen wel een naam dus zodoende en kan niet wachten op de foto’s maar moeten eerst nog gemaakt worden dus nog ff geduld!!!laterrsss.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.