mooie aanloop naar aankomende vluchten!!! 24-04-2018

getuigd wel dat ik ondanks dat ik alle duiven activiteiten sávonds doe en s’morgens enkel bij mijn jongen kom en nu ook bij mijn vlieg duivinnen om ze in de ren te laten dat ze aardig gaan vliegen nu omdat ik nu eindelijk de duiven op weduwschap heb.is nog niet optimaal maar over een vluchtje of 2 a 3 gaan er serieuze uitslagen komen. vanavond even bij douwe akkerman geweest om het nieuwe vliegvoer dat ik besteld had bij hem op te halen speciaal voor de fondvluchten en ik moet zeggen daar hoef ik geen pinda’s of snoepzaad meer aan toe te voegen want dat zit allemaal al in dat voer qua verhouding en de prijs is zeker erg gunstig maar blijft wel een test en ga er morgen mee beginnen te voeren!!!!.  jaa nu eindelijk op weduwschap en ik kan het zeker goed merken ,moest ff wennen maar de meiskes waren al gauw gewend om binnen te lopen in hun aparte duivinnen verblijf ,zeker de ervaren duivinnen weten het wel en de meeste jaarling duivinnen , de betere in mijn ogen lopen gewoon ook zo binnen in dit hok en is weer slim wezen om ze ff wat krapper te houden om binnen te komen op een wat vreemd hokje maar gaat van een leien dakje. nu gescheiden gaat de training steeds beter maar heb de nestschalen nog in het weduwnaarshok staan en worden morgen weg gehaald en geruild door schone schalen met een zitplaat op de schotel en een schapje waar ze om kunnen stoeien . ga ik me ook meer bemoeien in het hok met de vliegers en ze naar me toezetten om ze te motiveren . komt goed!!!!!!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.