kjeld nuis en heerlijk koud weer!!23-02-2018

ik ben nu al weer aardig gewend aan die heerlijke winterse perikelen waar ik zo op zat te wachten dus s’nachts lekker vriezen en overdag mooi stralend weer met veel zon en nog beter DROOG.kan ik lekker mijn erf en de hokken goed afwerken  want morgen gaat de achterzijde van mijn weduwnaarshok ,het dak althans bewerkt worden,blijft schijnbaar droog weer de aankomende week dus ff lekker doorpakken met dat dak is dat ook maar weer klaar en de kou kan ik mij prima op kleden. alle eitjes die bevrucht zijn nu bijna allemaal uit gekomen en plus minus nu 30 jongen uit de 1e ronde die aan’t opgroeien zijn en vanmorgen de eersten geringd te weten uit mijn blitzer koppel,mankeert helemaal niks aan en groeien als kool .blijf wel scherp toekijken hoe de situatie van de opgroeiende jonkkies zich ontwikkeld,maar nog geen problemen tot nu toe.vanmorgen ook ff arie van urk over de vloer gehad uit urk die nog graag wat informatie wilde omtrent mijn duiven en we zijn de kolonie even doorgelopen met wat topduiven in de handen en daar doe ik niet moeilijk over,zijn gewoon superduiven die zich van zichzelf erg sterk en gezond weten te houden en weinig tot niets aan medicatie hoeven,maar geef ze wel natuurlijke producten zoals knoflook en ui door het water en de oregano producten over het voer.kijk zo zijn die schaatsers ook aan de gang he ,zo natuurlijk mogelijk en zo gezond mogelijk trainen om een weergaloze prestatie te kunnen neerzetten.prachtig voorbeeld weer vandaag van het heerschap kjeld nuis hoe die weer een formidabele 1000 meter race weet te winnen echt ik ook heb de race op het puntje van mijn 3 zits bank gevolgd en zeker gejuicht echt helemaal top top top en zeker verdiend ook omdat ik zijn training heb gevolgd en dat liegt er zeer zeker echt niet om zo zwaar moet je er aan trekken!!!!!!!!!!!!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.