jaarlingen en deurne 22-04-2018

ach vitesse  je moet ze klaarmaken en ik speel ze alleen maar in voor de verdere vluchten dus deurne de hele vliegploeg er maar eens opgezet te weten 27 stuks ,maar hadden er 28 moeten zijn ware het niet dat ik een klein doffertje die ingedoken zat tussen zijn jongen over het hoofd heb gezien. mag die volgende week dan ook mee.prachtige vlucht met supermooi weer en de duiven voor half 2 s’middags weer allemaal lekker thuis zodat daarna de jongen eruit konden.zat zeker niet echt vroeg hoor en boeit me ook niet en de de vitesse kanonnen in de afdeling zwaaien met hun vlaggen voor de overwinningen.gefeliciteerd!!!!!!!!! voor mij zou het geen enkel probleem zijn om in de top van de afdeling te kunnen vliegen maar heb gewoon geen tijd om mijn duiven naar mij toe te kunnen zetten , en daar gaat het nu juist om. de vitesse spelers zetten de duiven naar hun toe omdat ze er tijd voor hebben of ze geen werk of gepensioneerd zijn of met meerdere mensen de duiven doen , en ben ik dus als werkende liefhebber en alleenstaande zwaar in het nadeel met dit soort vluchten dus gewoon inspelen maar nog geen duif verspeeld op de africhting en de 2 vluchten die we hebben gehad en nog steeds 50% prijs op deurne met 14 van de 27 in de punten en alles weer lekker thuis

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.