hok wedstrijd klaarmaken/bonnenverkoop oosterwolde 12-03-2018

op de beurs in houten zag ik een mooie ren met ingebouwde inloop spoetnik die mijn aandacht trok omdat ik nog iets wil maken wat makkelijk in omgang is qua in en uitlaten van mijn weduw duivinnen.zit al een paar jaar te klooien met en los rennetje die,als ik de duivinnen eruit moet laten,er steeds handmatig voor weg moet halen en als ik ze binnenhaal er ook weer handmatig voor moet zetten dus gewoon te veel werk!!!!.heb ff wat foto’s gemaakt en dan kan ik deze met gemak ook zelf bouwen omdat ik al het materiaal wel heb liggen.moet toch wel wat vaart maken met deze klus want over een week gaan mijn vlieg duivinnen dit hok bewonen nadat ze eerder met wat jongen apart zijn gezet in een jonge afdeling hok.mijn duiven vinden het vliegen steeds leuker worden en als ik na mijn werk thuiskom en de vlieghokken betreed willen ze maar wat graag naar buiten en zoeken het nu ook hogerop in de lucht door de aangename temperatuur nu,maar zal volgende week wel anders worden door een koufront wat eraan zit te komen en laat ik mijn duiven binnen ze zijn nu wel aardig los in de vleugels!!! volg nu dan ook nog wat duiven verkopen op gps-auctions.com en natuurlijk op bonnenverkoop.nl waar ikzelf ook nog en bon heb geschonken en er zit wel wat bij wat dan ook mijn aandacht trekt.denk wel dat ik bij de eindveiling aanwezig zal zijn om een bepaalde bon te kunnen pakken,mits niet te duur en ook eens bij deze liefhebber te kijken,ogen en oren zeker openhouden!!!!!!!!!greeeeetttttttzzzzz teakeboy!!!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.