gespannen / topweer!!! 11-05-2018

omdat ik meestal sávonds alles moet doen op duivengebied qua vliegen nu wel even lekker om een super lang weekend te beleven van maar liefst 4 dagen en die tijd kan ik zeker wel kwijt thuis om alles hier goed te laten draaien.ik heb alleen al aan mijn duiven en de tuin al een dagtaak en dan nog het huishouden, en eten maken gaan er zo beetje tussendoor of na de duiven maar ik red het altijd weer op . morgenvroeg ga ik het kweekhok schoonmaken en de laatste jongen ringen , een stuk of 8 die voor de natoer bestemd zijn en er zullen een stuk of 25  klaar zijn voor deze competitie . vanavond 26 mee op quievrain en vond ze best aardig trainen ondanks die warmte sávond omdat ik ze elektrolyten door het water heb verstrekt voor de training met wat licht voer om ze te doen drinken . vandaag waren de weduwnaars vanmorgen nog ff een uurtje los om 7.30 uur en ze vliegen allemaal apart als eenlingen door de lucht als gekken dus geen zorgen en heb nu ook tijd om ze wat meer naar me toe te zetten dus ouwehoeren met deze boys in het hok en motiveren op mijzelf om ze wat lekkers te geven en dat weten ze nu . de duivinnen zijn wat makkelijker omdat ze in een wat krapper hokje zitten en wat meer naar mij toestaan . als ze in de loketkast zitten krijgen ze nog effe een aai over hun koppie en ook weer motivatie!!!!. kijken hoe het morgen gaat lopen als ze losgaan en veel clubleden denken dat ik met de eer ga strijken maar moet nog maar zo wezen, zijn nog een paar liefhebbers met toppers met oostenwind . de beste liefhebber gaat winnen we zullen het morgen zien maar mijn feeling is gunstig !!!!!!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.