feeling en observatie 14-03-2018

ondanks dat ze grote jongen hebben voer ik maar eenmaal per dag en de bakken gaan aardig vol met voer dat s’middags om half 5 als ik thuiskom uit mijn werk helemaal op is en ook de dubbele drinkpotten zijn zo goed als leeg gedronken.hoor geen jongen krijsen om voer of vocht en de kroppies lekker vol en mooi rustig dus mijn feeling zegt gaat goed!!!!in het aankomende weekend ga ik de eerste jongen op het jonge duivenhok plaatsen met wat voedster duivinnen en weer mijn feeling zegt me dat er toppers tussen zitten vooral uit het blitzer koppel weer 2 pracht krasjes met een look als van een roofvogel en nog aardig dons op het koppie getuigt al van een prachtige uitgroeiende pluimvorming en ook al bijna net zo groot als de blitzer,denk beide doffertjes en eten en drinken al lekker mee!!!!!en zo meer jongen uit super kwaliteits duiven die erop staan als plaatjes met al een sterke rug en karkas en superzachte bevedering,weer mijn feeling zegt toppie en alles wat niet aan mijn feeling voldoet word verwijdert.nu de 2e ronde prachtig uitgekomen voor bonnen en ga de bonnen liefhebbers op de hoogte stellen over het wel en wee met de jongen!!!!.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.