fabuleus jonge duiven seizoen 2017

het vliegen is alweer een tijdje achter ons en de duiven zijn druk bezig om allemaal door de rui heen te komen en gaat zeker goedkomen.

momenteel zit ik midden in de prijsuitreikingenen en afgelopen weekend naar ureterp geweest om een beker in ontvangst te nemen van afdeling 11 friesland ,waar ik met de jonge duiven 5e onaangewezen ben geworden.

super gezellig en top verzorgt met mooie huldigingen en muziek en heerlijk eten zorgden voor een topavond voor alle kampioenen en aanwezigen.bestuur super!!!!!

het jonge duivenhok bewijst dat er top op gevlogen kan worden dus al het werk en tijd zijn zeker de moeite waard geweest om het erg goed aan te pakken en super gelukt.

de verliezen met de 1e ploeg jongen zijn minimaal geweest en zelf jongen verwijdert die me niet aanstonden of met de opleer al veel te laat nakwamen.

je staat wel even met ongeloof te kijken als op de 1e jonge duivenvlucht gennep  zo’n beestje van mij  heel friesland weg speelt dus een 1e vliegt tegen een dikke 24000 duiven!!!.

was ook al eens in 2008 gebeurt en ook op gennep met de jonge duiven en speelde toen de 1e tegen een dikke 30000 duiven!!!!!.

de vluchten daarna erg weinig verliezen en begon met 24 jongen te spelen op de eerste vlucht met hier en daar nog een jong gewond thuiskomend en enkele nog uitgeselecteerd speelde ik tot de laatste vlucht met 19 jongen met prijspercentages van 60% tot aan morlincourt met op deze vlucht 18 van de 19 dik in de prijzen dus bijna 100% prijs en 2e en 24e NPO teletekst tegen een dikke 7500 duiven afdeling friesland!!!!!!!!!!. en dan word je door de npo afgevlagt als 3e beste hok kampioen van nederland 2017 !!!!!!!!!!was een erg leuke happening in rosmalen bij de prijsuitreiking

ga binnenkort de uitslagen op mijn website zetten ook van 2016 moet nog gebeuren maar ga er mee aan de gang want wil nog wat foto’s laten maken van deze top jonge duiven en tt notering!!!

later weer meer omtrent het gebeuren hier waaronder de aankomende verbouwing van mijn weduwnaarshok met foto’s!!!!!!!!!!!!!!!

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.