duivendagje 01-03-2018

kom ik vanmorgen  op mijn werk en onder het genot van een bakkie koffie word ik toch wel veel geconfronteerd met of ik ook een duif mis,en ik denk waar gaat dit over en was er al heel gauw achter dat schijnbaar een duif hier in ons gebied te weten in oudehaske zich een weg had gezocht in een installatie huisje van waar uit de straat verlichting in de provincie friesland word aangestuurd en kortsluiting heeft veroorzaakt en het zelf dus niet heeft overleefd!!!vond het woensdag avond al veel donkerder buiten dan ik gewend was,zeker op de rotonde die ik moest nemen om naar mijn clubgebouw te gaan brandde geen verlichting.moest ff tanken bij een pompstation vlakbij die rotonde en toen ik klaar was reed ik die rotonde weer op en de lantaarnpalen flitsten weer aan  dus weer verholpen het probleem!!!!maar heel friesland  geen straatverlichting tot aan ameland en terschelling aan toe en dat door een duif ,zeker een vliegende rat.morgen dan maar enkele duiven ,een stuk of 8 klaarmaken voor een foto bij henk storm en zien er prachtig strak en gezond uit dus geen centje pijn.krijgen ook namen die ik al heb bedacht en natuurlijk ook een stukje tekst bij de foto over het hoe en wat ze gedaan hebben ,komt goed en zo ben ik lekker bezig met mijn website!!!!!!!!!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.