duivenbeurs in houten 03-03-2018

vandaag de laatste jongen geringd van de 1e ronde en nu wel geteld 24 jongen die prachtig opkomen en goed verzorgt worden door de ouders.zeker met die kou houden de koppels samen de jongen warm op het nest en ook om zelf van elkaar warm te blijven mag ik graag zien ,zijn wel goed bezig met de jongen om ze te beschermen en warm te houden.nou morgen naar de beurs dan maar in houten om wat dingen te regelen zoals een antenne kabel met de juiste lengte voor mijn benzing m1 systeem.ook wat eigendoms bewijzen overschrijven op mijn naam van de hopelijke aanwinsten die ik aangeschaft heb.ook de oregano producten die ik gebruik ff aanvullen en ook badzout niet vergeten.dan nog de welbekende emmertjes allerhande waar van alles inzit en zeker nodig hebben met de kweek en de vluchten.zal ook weer de bekende mensen tegenkomen en een leuk praatje een grap en grol maakt het weer zeer gezellig op de beurs.zal wat foto’s maken hier en daar van bepaalde dingen die ik kan toepassen die mij aanstaan.als mijn ogen wat zien kunnen mijn handen het maken maar wel met het juiste materiaal!!!aankomende week dan maar eens voorzichtig sávonds de kleppen open van mijn weduwnaarshok en kijken wat er naar buiten wil,gewoon vrijwillig wat eruit wil gaat eruit ik jaag ze er zeker niet uit maar blijf er zeer zeker wel bij om alles in de gaten te houden i.v.m (roofvogels) e.d. en voor het loslaten ook ff controleren of de kust veilig is je kan niet voorzichtig genoeg zijn maar moet nu maar gebeuren!!!!!!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.