constateersysteem controle / opleren 03-04-2018

ondanks dat ik de stekker verbindingen zo goed mogelijk isoleer van de weer elementen,schijnen ze toch nog erg gevoelig te zijn voor roestvorming!!!  en omdat we 2 weken voor de wedstrijden zitten een paar stekkers die erg onderhevig zijn van roest dus erg veel kans van falen hebben ,  op mijn werk hopelijk kunnen vervangen door anti roest verbindingen .bestel eens zo’n kabel en je bent gelijk 35 euro kwijt voor maar een 5 meter lengte ,  dikke veter ,blij dat ik dat op mijn werk kan maken want we hebben op ons werk diezelfde connectors en roestvrij en gegalvaniseerd. zal weer goedkomen en neem mijn constateer systeem mee naar mijn werk voor een volledige controle  , ook mijn antennes worden doorgelicht op fouten en slechte verbindingen!!!het weer word aardig nu en breng ze binnenkort maar een eindje weg omdat ze erom vragen,en met een beetje leuk weer gaan ik weer ff toeren met het zooitje , vinden ze prachtig achterin mijn auto , lekker warm, en de muziek aan , absoluut geen stress, en ze weten het ook omdat ik de manden aan het schoonmaken ben en weer kraakhelder en schoon zijn om duiven te vervoeren .schroom niet om met wat minder weer ze ook ff weg te brengen ,komen ze toch ook met de wedstrijden zeker wel tegen toch dus maak er geen doetjes van en de minste zullen al gauw door de mand vallen!!!!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.