chimay 18-05-2018

mag zeker niet klagen over de training omdat het weer meezit ,hou zelf niet zo van dat warme weer en dan maak ik de hokken zeker niet schoon omdat het toch wel droog is en het wat kan hebben.maar wel de bakken en het duivinnen hok schoon want is niet zoveel werk en bij de kwekers is het nu ook mooi droog dus droge mest methode!!!!!.ook bij de jongen 1 keer per week  schoonmaken is voldoende om ze weerstand te laten opbouwen. maar weer terug naar chimay ,ja ik vond ze goed trainen in mijn ogen te goed om te pieken op de 1e fondvlucht volgende week  waar ik in ga korven in joure maar ga dat nog ff doorbellen als dat kan en anders word het balk inkorven want ik ga niet dubbel lopen zeulen met mijn duiven dus gelijk naar de vereniging op de kortste afstand afstemmen en zal wel goedkomen . morgen als ze losgaan op chimay zal het ook wel loslopen met mijn duiven en krijgen wel een pittig vluchtje voor hun snaveltjes en kopjes maar daar is voor gezorgd voor deze vlucht, we gaan het weer zien en hopelijk wat meer naar boven in het rayon op deze vlucht!!!!!!!!!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.