buurman /erf opknappen 21-03-2018

gisteravond dan de rechter buurman even over de vloer gehad en mij ook altijd bezig ziet om en nabij mijn duiven,controleer mijn erf regelmatig hoe het erbij staat dus rommel in de sloot achterhuis gelijk weghalen en takken bladeren e.d. gelijk opruimen , hou van netjes. buurman de jong wou een nieuwe heg gaan zetten en wou weten waar de grenslijn ligt tussen onze erfen en er gaat iemand bijkomen van het cadaster om de erf grenzen vast te leggen,ik weet het wel ,maar de sloot die achter mijn erf langs loopt schijnt ook van mij te zijn ,heb het op papier staan maar ff zwart op wit laten controleren he.  deze buurman gaat binnenkort ook die beuk omzagen en ook de stam weg frezen ,gaat ook nog de stobbe van een zeer grote eik weg graven en verwijderen en afvoeren 3 jaar geleden al omgelegd!!!!  mooi dat je buren hebt die machines hebben om groot grondwerk aan te kunnen,zo hoef ik maar te piepen en mijn sloot achterhuis word weer lekker uitgehakkeld.  ook waren ze al op de hoogte dat ik mijn duiven weer los heb en ook zeker scherp oplettend wat er op mijn erf komt als ik aan het werk ben,topbuurtjes van beide kanten.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.