bonnen afgewerkt / vliegduiven oud 18-04-2018

deze week prachtig weer en ben nu dan ook al wat meer serieus met de vliegploeg bezig maar daar later meer over . de bonnen zijn zo’n beetje allemaal verzilverd en nog wat jongen die al toegezegd waren door tegoeden verleden jaar dus in totaal 16 jongen bij andere liefhebbers geinstalleerd en ik hou nu bij waar ze allemaal zitten en ook de telefoon nummers van deze liefhebbers heb ik allemaal in mijn bezit . als de jonge duiven wedstrijden aanvangen ga ik volgen in de resultaten of er ook jongen die van mij komen zich leuk in de prijzen weten te spelen , zeker in groot verband en bij sommige heb ik een goede feeling qua liefhebber en jonge duif maar probeer altijd het beste aan de liefhebber mee te geven en dan moeten ze er het beste van maken want mij krijg je er niet bij maar wel sta ik altijd klaar voor steun en advies met hok of ziekte problemen. ook het roofvogel probleem heb ik bij andere liefhebbers niet in de hand ,we zullen zien wat er overblijft. de vliegploeg 32 stuks beginnen wat vorm te krijgen en kan ik drukken of laten oplaaien en zeker met dit weer ga ik ze testen als ik even de vorm naar voren kan halen op de 2e vlucht door ze na me toe te halen .wat ik daarmee bedoel is dat ik mijn band met de duiven wat ga versterken zodat ze op de melker gaan vliegen en dat doe ik door er nu ff veel meer aandacht  aan te besteden en mijn vliegerploeg uit de hand te laten eten op nest en op de vloer en er zeker een half uurtje mee om te stoeien. de duivinnen zijn zo mak als lammetjes en dan krijgen hun doffertjes ook meer zelf vertrouwen in mij en gaan ook al lekker stoeien met mij in hun bakken vooral de jaarlingen vinden het prachtig die aandacht en beloon ze met wat lekkers in hun bak en dat heb ik ze als jonge duif al geleerd . nu druk bezig om ze het weduwschap spelletje te leren maar dat weten de meeste jaarlingen wel omdat ik ze als jong al op de deur heb gespeeld . nu druk aan’t klaarmaken voor de 2e vlucht en de meeste vliegers gaan nu mee op deurne te weten een 30 stuks we zullen zien .

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.