BLOIS 24 – 07 2010

Heerlijk om nu vrij te zijn van de baas, eindelijk tijd om spijkers met koppen te slaan hé, hier thuis heb ik absoluut zeker geen vakantie, en gaat de wekker nog steeds 5 uur ‘s morgens af hoor om zeker mijn woning verkoopklaar te krijgen na de bouwvak, want dan zal en gaat mijn woning te koop worden aangeboden. Blois was voorlopig mijn laatste vlucht hé, maar wel weer toppie, zeker voor de 409( de “Blue Dragon”). Ze hebben als training 3 voorvluchten gehad, 10 stuks voor de fond, te weten 70km, 80km en 120km. Elke keer de 409 als laatste gelost. Ik los de duiven per stuk met 5 minuten tussen elke duif, maar alle voorvluchten de 409 als 1e thuis, hoe kan dat ???Wel apart is dat de 409 niet een rondje draait maar even zoekt naar de goede richting, en weg is ie,word zeker niet meer gespeeld hoor na Blois,waar we 103 duiven inkorfden door 12 liefhebbers. Ik had er 10 mee, maar een paar onervaren duiven om te testen,en dit was het resultaat: 2e en 23 van de 26 prijsduiven in het NIC in Balk. Met weer de 409 voorop. De 409 gaat nu zeker naar het kweekhok hé, geen twijfel mogelijk. Jonge duiven spelen zit er absoluut niet in, maar nu eerst mijn woning klaarmaken, misschien op de natour met de jonkies als het weer goed is, en er nog veer opzit. laterrrrr.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.