blij en spierpijn!!! 14-02-2018

ik ben het buitenwerk al een tijdje niet meer gewend tenminste qua bouw werkzaamheden en dan gooi je in een dag dat je vrij bent alle krachten met koud weer  los om het weduwnaars hok althans het dak aan de voorzijde klaar te krijgen maar zo zit ik nou in elkaar heb een doel en wil koste wat het kost dat doel bereiken .wel erg ver gekomen maar toch praktische dingen die roet in het eten gooien zoals de dakpannen die ik moet zagen en dat doe ik met een flex met diamand schijf maar dan moet de flex het wel doen maar mooi niet dus en kijken wat er mis is met de flex. ook de nokvorsten even globaal gepast en sommige passen helemaal niet omdat de ronding veel te klein is  dus moet ik de goeie vinden maar door al dit gedoe en ook al die pannen erop en eraf en trappie op en af voel ik op dat moment niet hoeveel kracht ik verzet en mijn spieren ook niet tot de volgende dag aanbreekt en je in beweging komt en op je werk bent ,alles stram en stijf maar niet al te gek dus kon gewoon mijn werk doen.en dan kom je s’middags thuis  en naar de kweekboxen om de duiven te voeren en erg blij te zien dat mijn blitzer als eerste 2 jonkies heeft ,zag eidoppies in de box liggen en toen ik ze voer gaf kwam het hele koppel samen van het nest af want de laatste dagen zaten ze samen op het nest nog nooit meegemaakt maar lekker laten gaan en afblijven en ook niet overleggen maar kon ook niet dus ik laat ze mooi deze jongen zelf verzorgen en laten opgroeien zo natuurlijk mogelijk!!!!laterrss.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.