bezoek / bonnenverloop 19-03-2018

vandaag de redder van mijn 1e afdeling winnaar gennep jonge duiven 2017 over de vloer gehad omdat ik een bon van hem gekocht had en een rassige jonge duif graag wou brengen,te weten niemand minder dan ruud lelyveld uit scherpenzeel,topliefhebber met ook superduiven en altijd paraat staan als andere liefhebbers vragen of problemen hebben. the blue stig 691 kwam de 3e vlucht 2017 erg zwaar gewond op woensdag thuis met zijn gehele krop aan gort met een groot gat erin,tenminste zo liep hij bij mijn hok toen ik uit mijn werk kwam en bijna een hart attack kreeg toen ik em zag.gelijk binnen gebracht maar water en voer liepen er gelijk weer uit dus meteen ruud gebeld en samen zijn we 1,5 uur bezig geweest om de wond zo goed mogelijk te herstellen,gelukkig met erg goed gevolg godzijdank en gelijk naar de kweekstal verbannen. ruud een jong beloofd en word van de week geringd, zit ook weer gekoppeld tegen een volle dochter van mijn super 409 doffer en heeft deze heer al met andere jongen zeer goed vooruit gebracht, is het minste wat ik kan doen echt superbedankt nog ruud en heeft hem vanavond nog even in de hand mogen houden en verbluft hoe de duif is hersteld!!!! je maakt wat mee he met duiven!!!!vanavond nog een berichtje gehad van iede de jong uit oosterwolde over hoe en wat  qua jonge duif die ik meeneem op vrijdag naar deze plaats,ga nog wat leuks uitzoeken uit mijn jongen en daar ook een stamboom van meenemen,komt goed.er zal ook wat zitten waar ik mijn zinnen op heb gezet maar de duif moet wel goed in elkaar zitten qua body en gevederte,vrijdagavond dan maar gezellig naar oosterwolde,een leuk uitje en hopende met een leuk duiffie thuiskomende!!!!!!!!!!!!laterrsss

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.