beurs in houten/probleem onbevruchte eitjes opgelost 04-03-2018

vanmorgen om 8.30 uur met 3 clubleden inclusief mijzelf naar houten getogen om het een en ander te regelen voor het vliegseizoen 2018 gaat beginnen.gelijk al toen ik binnen was de emmertjes bak allerhande  van gerard koopman met gouden deksel opgezocht en was wel erg op tijd want er stonden er nog 3 die ik gelijk eigen gemaakt heb. zo ook 4 stuks jonge duiven mix en ook 3 maal de biomix van dhp is erg goed bevallen zeker met jongen in de schaal opgroeiende verleden jaar en mocht nog een gratis emmertje uitzoeken en werd een mineralen mengsel allerhande die ik ook verwerk bij de vliegers en kwekers. gelijk toen ik thuis kwam een deel van alles gemengd en ze knalden er op af als gekken dus wel nodig en ook eigeel,snoepzaad en tovo bij gevoegd.hopelijk nu geen tekorten met de kweek. op de beurs zeker wel met contacten gesproken zo ook de man ton klomp waar ik mijn 2e npo 2017 aan te danken heb en zeer zeker kwaliteit uit kan putten,want deze man heeft super kwaliteit zitten van het allerbeste van marcel sangers!!!!!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.