beukeboom en nogmaals kweekkoppels 11-03-2018

ja eerst dan nog even over wat betreft de kwekers,heb al 3 koppels toegelicht maar in mijn 4e kweekbox zitten dan de vader en de moeder van mijn 1e afdelings winnaar en de 2e npo morlincourt 2017.  the blue stig zoals ik hem heb genaamd de 1e afdelings winnaar gennep 2017 staat nu op sofia-bontonia , een volle dochter van mijn 409 en heb er verleden jaar 2 laatjes uit gekweekt waarvan er een krachtig fel doffertje is over gehouden,ook een duivinnetje maar werd ziek en opgeruimd!!! dit doffertje ga ik later op mrs.joure zetten van theo pander en nu ook van dit heerschap en volle zoon op twinkle eye gekoppeld uit zijn fabuleuze lesley doffer.heb er al 2 jongen uit en de volgende 2 komen 14 maart uit en gaan naar thaeke mulder ,zo ook uit nog een zoon uit de lesley. aankomende week zet ik jongen af op de 1e jonge duiven afdeling samen met de duivinnen en koppels met 2 jongen laat ik een jong bij de doffer zitten om bak vaster te worden.en dan van de week ook maar ff wat regelen met de buren om een beukeboom  neer te halen die erg in de weg staat ,bijna dood is ,en een hoop rotzooi veroorzaakt qua bladval en die rottige noten dopjes waar ik mij de poten over breek en ze liggen overal  te verwijderen die boom,en ook de ondergrondse perikelen van deze boom wil ik laten weg halen met een stobbe frees,en mijn buurman graaft em wel even bloot om te zien waar de wortels zich bevinden!!!!!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.