beetje winter 06-02-2018

heerlijk nu het wat vriesweer is en er eindelijk eens geen regen naar beneden komt zodat het enigsinds wat op kan drogen buiten.om mij mag het wel ff 15 tot 20 graden vriezen,gaat er ook eens wat ongedierte naar de knoppen en ook bepaalde virussen e.d. zullen ingebonden worden.voor de duiven maakt het niets uit of het matig vriest als je ze maar wel wat meer voer geeft maar daar vragen ze dan ook om te zien dat ze wat heftiger bij de voerbak komen als ik ze voer,ook logisch want kou vergt meer energie!!!.als bij producten geef ik ze nu biomix  van dhp aangevuld met gewoon grit en een ui knoflook mengsel 2 keer in de week en ook 2 keer een jodium-magnesium mengsel in het water waar ze goed gezond mee blijven,zitten er prachtig strak bij!!.ze zitten mooi op hun nestje dus niet te veel mee ouwehoeren en mooi met rust laten en als ik schoonmaak blijven ze ook mooi rustig zitten omdat ze weten dat ik elke dag  langskom om te kuisen.toch vanavond maar ff de accu uit mijn zitmaaier genomen en nu binnen gezet in de warmte zo ook mijn hoge druk cleaner staat op zolder in de warmte want wat gevoelig voor vorst.morgen maar weer kijken wat de dag ons brengt en eerst maar weer 8 uurtjes aan’t werk bij de baas!!!!laterrrsss.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.