ARRAS 5 – 6 – 2010

Zeker door het erg mooie weer, dat in het weekend zou heersen, had ik besloten om toch de duiven te spelen op Arras, terwijl ik toch eerst niet mee zou gaan doen door andere bezigheden.

De duiven gaven al aan door hun intensieve training om er zeker klaar voor te zijn. De doffers 2 uren training, de duivinnen 2,5 tot 3 uren per avond,dus super gewoon!!!!. Normaal geef ik ze nog op woensdagavond even een opleer vlucht van 80 km, maar heb ik deze keer maar overgeslagen,als ze toch 2 a 3 uren trainen is dat gekkenwerk vind ikzelf.

Dan de uitslag dan maar, was wel goed hé maar in groter verband kwam ik er niet aan te pas, heeft toch met die overvlucht te maken, zeker omdat Afdeling Friesland nu in 3 groepen lost kan dat voor ons nadelig uitpakken, of ik moet nog betere duiven aanschaffen, die dat wel aankunnen. Maar zeker wel heel erg tevreden hoor. Er werden 197 duiven aangebracht door 10 deelnemers bij ons in de vereniging, waarvan er 27 van mij bij zaten. Ik speelde 14 prijzen van de 66 te winnen prijzen, te weten:  1,2,3,10,11,19,40,42,46,49,51,53,54 en 58. Dus zeker wel weer erg goed, maar in groter verband van de 7 verenigingen begon ik met een 34e plek,en van Afdeling Zuid 19 verenigingen zat ik pas 50e.!!!!!!!!  irriteert me wel hoor,maar kan er niks aan doen,die Urkers     blijven oppermachtig zeker met deze lossingen. Volgende week weer een massale lossing, kijken of ik dan wel in het snuitje van het samenspel kan komen, ik zal er zeker mijn uiterste best voor doen op beide vluchten volgende week, als het weer dan ook maar mee wil werken zal het zeker wel weer goed komen.  word vervolg!!!laterrr!!!.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.