28-9-2016 mooi weer!!!

het mooie weer blijft maar aanhouden he, is gewoon ongekend voor deze tijd van het jaar,je merkt het ook aan de duiven,die maar blijven vliegen.

sávonds laat ik ze er nog steeds na half 5 uit, althans de jongen om als gekken het luchtruim in te schieten ,en zeker zie ik ze een vol uur niet bij de hokken!!!!

wil ze zaterdag nog een vlucht geven vanuit boxtel,want de training is formidabel en ze kunnen alle ervaring goed gebruiken voor later.

het weer geeft voor zaterdag anders aan maar ga zeker inkorven. ook het lappen gaat erg voorspoedig een enkeling achter gebleven dan!!!!!

een aantal late jongen zullen volgende week afgenomen worden door bepaalde liefhebbers en er gaan nog een paar laatjes op marktplaats,zeker kwalitatieve

laatjes om een hok mee te versterken,maar puur voor de kweek!!!!!!!

kijken of ik morgen de training kan afronden,ben zeer tevreden hoe ze vliegen maar er komen steeds meer veertjes los,maar blijf ze nog steeds bijlichten,

scheelt wel hoor,de meesten kan ik zeker wel even doorspelen maar morgen een regendag voorspelt en dan laat ik ze niet los !!!!

laterrss weer meer van teakeboyy!!!!!!!

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.