28-05-2011

ik was er al erg ongerust over hoe de jonge garde zich naar buiten snelde,om zich klaar te maken voor de gezamelijke takeoff vanaf de klep. ongerust is nog zachtjes uitgedrukt als ik zie hoe ze opeens van die klep met z’n allen laag over de grond tussen de bomen door zigzaggend  over de weg zich een weg banen om dan superhoogte te maken en te verdwijnen uit het zicht. niks mis mee.
gisteren liep het fout af voor sommige jonge duiven,toen er net een vrachtwagen passeerde op die weg,die toch al vrij druk is op dat tijdstip,5 uur ‘s middags.
toen ik de kwekers vers water had gegeven,en naar buiten liep om naar de jonkies te kijken op de klep ,waren ze al vertrokken van de klep om hetzelfde te doen als anders toen het noodlot met die vrachtwagen zich voordeed om zich in hun vliegpad te kruisen op die weg,hoe krijgen ze het voor elkaar.
de schade valt me zeker reuze mee,zeker gehoord ook die klappen waar die jongen de vrachtwagen ook geraakt hebben,deden me verstijfd aan de grond staan.
nu 2 jongen die erg moeilijk door het hok heen lopen,en bont en blauw  op het borstbeen zijn,maar gelukkig wel terug gekomen ondanks dit ongeluk,de vrachtwagen is doorgereden,waarschijnlijk niets gemerkt.
ga schuttingen plaatsen om de jongen van die weg af te houden en sneller omhoog te doen gaan,weer wat geleerd!!!!.laterrr.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.