23-05-2011

na mijn werk ,de bussenbouw, is het thuis op het oude adres weer spijkers met koppen slaan he. jaarlingen losgelaten,en onder het genot van een heerlijk kopje thee zie ik ze al dansend en  spelend door de lucht klieven,sommige als stenen uit de lucht neervallend bij mij op het tafeltje,wat ik naast mij heb staan,even bedelend om een pindaatje,om dan weer luid klepperend het luchtruim in te knallen,wat een superheerlijk gevoel geeft mij dat toch telkens weer,ben ik superblij dat ik duiven heb,whaahaaa!!!!.sávonds bij een superliefhebber uit langweer geweest die z’n duiven wat minder  in orde had als voorheen,speelde top op de 1e vluchten. heb alles eens even bekeken,en hem goed advies gegeven. zullen zaterdag zien of de resultaten omhoog zijn gegaan. thuis gekomen het tegelwerk achterhuis op het oude adres  nieuw leven ingeblazen,dus alle tegels die slecht liggen of stuk zijn,opnieuw gelegd met een verse laag straatzand eronder,met hele tegels. knapt het wel super van op ,maar nog zeker 2 avonden werk voordat het klaar is. morgen weer meer nieuws omtrent mijn gebeuren!!!!laterrs

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.