22-9-2016 jonge duiven!!!

als ik dan thuiskom uit mijn werk en zo’n beetje half 5 thuis arriveer ,laat ik meteen m’n jongen nog vliegen en dat willen ze

nog maar al te graag met dit prachtige nazomer weer!!!

1,5 uur vliegen doen ze nog met gemak en dat komt omdat ze super gezond en vitaal zijn,sommige hebben nog wat eitjes gelegd en zitten nu lekker even te broeden.

als ik ze vanavond zo eens in de handen pak hier en daar tijdens het voeren, voel ik die spieren heerlijk trillen van spanning net of moeten ze nog een vlucht afwerken.

verleden jaar nog 8 zomerjongen bijgekocht bij ton klomp uit emmercompascum,zitten prachtige jongen bij die al wat hebben laten zien.

ook 2 zonen van theo pander bijgekocht uit zijn superkweker vererver lesley dus ook tegen mijn beste duivinnen gezet en superfijne jongen uitgekweekt!!!

volgend jaar kijken wat ze als jaarlingen ervan bakken en ik voel gewoon dat het allemaal gaat goedkomen om ook weer lekker mee te komen in

grootverband,er word zeker hard aan gewerkt om dat voor elkaar te krijgen.

oude vliegers nog met late jongen ook nog even los gehad,gaan van de week gescheiden worden zodat die ook het ruiproces kunnen ondergaan.

laterrrsss weer meer van teakeboyyy!!!!!!!!.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.