1e vlucht vitesse / voorbereiding 10-04-2018

de duivinnen nu 1 keer weg gehad en ik miste er al eentje de sávonds bij binnenkomst en kreeg vandaag op mijn werk bericht dat ze in kootstertille was opgevangen. wil ik zeker absoluut niet zien maar een moeilijk duivinnetje die ik door te weinig duivinnen bij mijn vliegploeg toch maar aangehouden heb en ook nog jongen heeft.ga haar vrijdag halen en het doffertje spelen die veel meer in zijn mars heeft. ook de duivinnen vlogen alweer boven mijn hok toen ik net thuis was dus goed!!!!moet allemaal sávonds gebeuren na mijn werk dus ook opleren na werktijd en dan moet je het weer wel mee hebben en hopelijk kan ik ze nog een paar keer opleren en de training wat verkorten zodat ik wat meer tijd heb om ze weg te brengen. verder niks nieuws , miste nog een jonge duif door die roofvogel maar zit ook alweer bij de jonge duiven club.alles weer relaxing en lekker gezond!!!!!!!!!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.