18 mei 2010 – de 1e wedstrijdvlucht 2010

Door mijn erg drukke beslommeringen buiten de duiven om had ik voor 2010 besloten om voorlopig niet met duiven aan wedstrijden deel te nemen. Toen mijn oom op 11 juli 2009 plotseling kwam te overlijden, is er veel aan het veranderen geslagen. Hij woonde op een geweldige plek met heel veel ruimte, waar ik dus ook wel veel te vinden was om hem te helpen met het onderhoud van dit grote perceel. Op deze plek is het een genot om te vertoeven, en ben er heel erg mee bezig om daar zelf te gaan wonen, maar daarover later meer!!.

Ik ben zo nu en dan op vrijdag- en zaterdagavond wel in het clublokaal te vinden om te zien hoe de duiven van andere liefhebbers het doen. In de club gaat het wel heel leuk hé, onder mekaar de kampioenschappen bemachtigen, maar dan wel zonder mij natuurlijk!!! In groter verband loopt het minder goed met onze club, want ons samenspel is wel degelijk veranderd, en we hebben de Urkers nu in ons samenspel zitten. Het schijnt moeilijk te zijn om deze superhard vliegende liefhebbers bij te houden, laat staan winnen, maar ik denk er heel anders over!!!.

Ik heb nu voor een paar weken mijn duiven herpakt, ook voor de ontspanning natuurlijk, en wil ze toch wel zo nu en dan mee laten doen. Ik zal toch moeten weten hoe ze presteren, om later te selecteren, en hopelijk zeer goede uitslagen draaien voor mijn website. Ik heb nu de 1e wedstrijd gehad, met erg goed resultaat voor de 1e keer:  Strombeek 244,5 km  13 deelnemers , 168 duiven , zelf 29 mee : 2,4,5,10,11,12,15,25,26 en 31. In grootverband begon ik met een 8e plek tegen 7 verenigingen, en tegen 19 verenigingen van Afdeling Zuid, begon ik met een 13e plek,dus zeker wel erg goed!!!!.  Maar toch wel 4 Urker liefhebbers voor me, maar denk wel dat ik van ze kan winnen, ben nog maar net bezig met inspelen, winnen wil ik heel erg graag,en als je iets heel graag wilt, zul je er voor moeten knokken en strijden om je doel te bereiken. Ik stop dan ook niet eerder dan dat ik mijn doel heb bereikt.

Nog even over de plek waar mijn oom woonde, hij heeft mij, mijn broer, mijn zus en moeder alles nagelaten als erfgenamen. Ik ben bezig nu om het voor mezelf te krijgen, en het word mij wel gegund door de andere erfgenamen. Nu eigen woning verkoop klaarmaken en verkopen is de volgende stap.

Later meer nieuws omtrent dit gebeuren,en zeker tot laterrr!!!! Teakeboyy.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.